Dennis van Bogget Timmerwerken

D. van Bogget is gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk, hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Ook voor andere soorten timmerwerk bent u bij Dennis aan het goeie adres, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij kunnen het maken! We horen graag uw ideeën en bouwen daar een mooie oplossing voor.

Kozijnen

Uw kozijnen toe aan vervanging? Al onze kozijnen worden op maat gemaakt. De kozijnen worden allen voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan KEMA/ politie-keurmerk. Wij leveren maatwerk voor renovatie, nieuwbouw, restauratie en utiliteitsbouw. Wij gebruiken uitsluitend duurzaam en modern hang- en sluitwerk van gerenommeerde merken.

Overkappingen

Een terrasoverkapping geeft u ‘s zomers dat echte vakantiegevoel. U geniet van gezellige avonden en kunt heerlijk ontspannen in eigen tuin, ook als het regent. Onze overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten en naar eigen wens in te delen. Wij gaan graag met u in gesprek om alle ideeën en mogelijkheden door te nemen. D. van Bogget Timmerwerken staat garant voor duurzame kwaliteit en materialen.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.