van Bogget Timmerwerken is een jong en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in het uitvoeren van timmerwerk in de breedste zin van het woord.

In regio Weert en omstreken zijn wij uw specialist in zowel nieuwbouw als renovatie. Maar ook voor het vervaardigen van overkappingen en het volledig renoveren of plaatsen van daken bent u bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar een ervaren timmerman voor een nieuwe dakkapel of uw kozijnen toe aan vervanging? Wij denken graag met u mee!

 

D. van Bogget Timmerwerken is opgericht in 2014 door Dennis van Bogget.

Deze ervaren timmerman rondde in 2006 zijn opleiding Meubelmaker aan de Sint-Jansberg in Maaseik af. Daarna behaalde hij zijn diploma Bouwkunde in Eindhoven. In regio Weert en omstreken is Dennis reeds jaren een bekend gezicht als het om allround timmerwerken gaat. Het vak werd hem letterlijk met de paplepel ingegoten. In 2014 nam hij dan ook de logische stap zijn eigen bedrijf op te richten. Een vernieuwende en eigentijdse visie op het realiseren van uw wensen en actief meedenken. Dat zijn enkele van de sterke punten van D. van Bogget timmerwerken!

Mocht u interesse hebben aarzel niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.