Dennis van Bogget Timmerwerken

D. van Bogget Timmerwerken neemt de zorg voor het plaatsen van allerlei soorten daken uit handen. Ook voor andere soorten werk aan het dak bent u bij ons aan het goeie adres. We horen graag uw ideeën en bouwen daar een mooie oplossing voor.

Dakkapellen

Wij bieden dakkapellen op maat aan, geheel naar uw wensen en ideeën. Huizen met schuine daken kunnen inefficiënt zijn met betrekking tot de benutbare ruimte. Het vloeroppervlak is dan wel groot maar de beloopbare ruimte valt tegen en je kunt er weinig kwijt en vaak niet eens recht op staan. Een dakkapel biedt hier het voordeel dat er meer leef/beloopbare oppervlak wordt gecreëerd. Een nutteloze zolderkamer of slaapkamer kan hierdoor een functie krijgen. Bovendien zorgt en dakkapel voor meer lichtinval.

EPDM dakbedekking

Sinds 2014 zijn wij gecertificeerd verwerker van EPDM-Dakbedekking. EPDM-rubber is de dakbedekking voor de toekomst! Eigenschappen van EPDM-dakbedekking:

  • Blijvend elastisch van -35 graden Celcius tot +120 graden Celcius
  • Ongevoelig voor UV en Ozon
  • Chemisch bestand tegen vele logen, zuren en zouten
  • Hoge elasticiteit +/- 400%
  • Wortelvast en rotbestendig
  • Zeer lange levensduur
  • Bestand tegen micro-organismen en atmosferische invloeden (zure regen)

Pannen daken

De uitstraling van uw woning of (bedrijfs)pand wordt voor dertig tot vijftig procent bepaald door de staat van het dak. D. van Bogget Timmerwerken neemt de zorg voor het plaatsen van pannendaken uit handen. Bij ons bent u aan het juiste adres met betrekking tot het renoveren of de nieuwbouw van een pannendak. Vanaf opname tot oplevering zullen wij met de grootste zorg de werkzaamheden uitvoeren. We bespreken samen de mogelijkheden en komen tot een passende oplossing.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.